Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
scottrick49

OpenGL rendering glitch

This topic is 3033 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hi, I'm working on an AR project on android, using OpenGL. For some reason, on one particular phone, drawing a textured quad is 'glitching' and looks terrible. Its hard to describe; the quad is drawn overhead, and depending on the orientation of the camera, it will either draw correctly, or draw with triangular sections missing, as you can see in this screenshot: http://www.tc.umn.edu/~atki0090/graphics_glitch.png correct: http://www.tc.umn.edu/~atki0090/normal.png My guess is that I am incorrectly configuring opengl on this device, but I am not sure at all what I am setting incorrectly, as I've never seen an artifact like this before. Does anybody have an idea what could cause this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Is that one giant quad or is it comprised of several polys? It looks almost like it's being improperly clipped.

Share this post


Link to post
Share on other sites
It was just two triangles. I figured out the problem; for whatever reason, this particular phone needed a further max view distance when I setup my camera.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!