Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
arwi234

Problem with Visual C++ 2010

This topic is 3078 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hi, I have problem with visual C++ 2010. When I'm trying to compile my program visual returns this:
1>------ Build started: Project: Program, Configuration: Debug Win32 ------
1>  /cygdrive/c/Windows/system32/link: cannot create link ` ■/' to `/ERRORREPORT:PROMPT': No such file or directory
1>C:\Program Files\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Platforms\Win32\Microsoft.Cpp.Win32.Targets(268,5): error MSB6006: "link.exe" exited with code 1.
========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========
In Visual C++ 2008 this program was good. Why i can't compile it on vc++ 2010?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
It looks like instead of running the linker that comes with VS2010, it's running the cygwin link.exe which doesn't do the same thing!

Check your search path settings, both in VS2010 and in the environment variables.

Share this post


Link to post
Share on other sites
And don't put foreign files in C:\Windows\System32 directory. In your case - remove link.exe from there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!