Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
BloodLust666

FBO depth test failing

This topic is 3004 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

When rendering to an FBO color buffer, it seems as though my depth test is failing... Polygons that are behind others are being rendering as if they're in front of them which gives weird looking objects. Do I have to respecificy to glEnable(depthtest) and whatnot? I'm already clearing the buffer before rendering to them, color to 0,0,0,0, depth to 1, and stencil to 0. oh and also it renders upside down, is there a way to fix that?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Also, when I render that texture onto a quad, the image is completely distorted... Almost like a fish eye, it seems as though the middle is pinched down vertically and the sides are spread out

Share this post


Link to post
Share on other sites
Do you have a depth buffer attached to the FBO right? Either a depth texture or a depth renderbuffer is fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!