Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
TooLSHeD

Application fails with exit code 3.

This topic is 3009 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hi I wrote a model loader based on Nehe's tutorial and it works for the model provided in the tut. However, I downloaded some extra models from the net, but when I try and load them the application fails with an exit code 3. I debugged the code using gdb 6.3-2 and works fine, it loads and displays the model when I step through. I'm using Netbeans with mingw, and SDL with OpenGL. Has anyone ever experienced this? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
I've included code to check if the file doesn't exist. It will give a message. Like I said, it works for one model, but not the rest.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote:
Original post by TooLSHeD
I've included code to check if the file doesn't exist. It will give a message. Like I said, it works for one model, but not the rest.


Though you also mentioned it works while debugging, but not if not ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yes, sorry, to clarify. When running in debug (or release) mode only the one model works. When I debug while using gdb, the other models that caused the app to fail suddenly work as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!