• Advertisement
Sign in to follow this  

SDL + OpenGL: Blank screen

This topic is 2777 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I'm was coding a small game on my desktop computer using Visual Studio Express 2010 and I had to switch to my laptop, so I copied my project folder and after fixing a small problem with "missing" vc90.pdb it compiles just fine. It runs fine too, when I run it by double clicking on the .exe file, but the problem is that I just get a blank window when I run it from Visual studio.

It's really strange. I don't know what more details to provide because I have no clue what is relevant. Game is running, because console plots my debug output just fine.

Any suggestion will be very welcome.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Do both have the same OS and visual studio editions??? Try cleaning and rebuilding the project again!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Visual Studio edition are identical, but it's Windows 7 on desktop and XP on laptop. I thought it might be an OpenGL driver problem but it works if I run it outside of Visual Studio.

Yes, I cleaned and rebuilt it when I moved to laptop.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Of course, it was trivial, but don't know how it happened. Project working directory setting got cleared, so non of my pictures weren't loading and I haven't coded a nice message error message for it.

Which file holds that setting?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement