Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
Jarwulf

Debugging Problems

This topic is 2830 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

There seems to be a disconnect between the Program I'm debugging through the Debug menu in the VS2008 IDE and the exe that is present in the /bin/Debug project folder. When I load the Program from the (exe) it recognizes dlls that I have placed in the folder but if I load it from the Debug menu it doesn't. Since the only one I can debug from start to finish through the Debug menu how do I get it to recognize the dlls.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Make sure that any resources/.dlls which have a relative path to the .exe are in the right place.

I.e if you put "echo.dll" into a folder named "DLLS" for the project. Make sure there's a folder named "DLLS" with "echo.dll" inside the debug folder along side the .exe.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tou may want to set the working directory under the debugging properties panel for your executables project file in VS.

Cheers,

Bob

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!