Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
M4573R

Rendering in pix, but nowhere else

This topic is 2707 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I started a vanilla win32 project and did a super simple directx barebones setup. When I run the exe alone or through visual studio, the window stays white. If I run it in pix, I get my correct background clear color. I'm very puzzled as to why this would happen blink.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

I started a vanilla win32 project and did a super simple directx barebones setup. When I run the exe alone or through visual studio, the window stays white. If I run it in pix, I get my correct background clear color. I'm very puzzled as to why this would happen blink.gif


I'm stupid and didn't call EndScene. That's what I get for doing the directx setup from memory. Curious though that it worked in PIX with no visible error. Of course the debug library would have told me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!