Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
rumble

Error 139 gcc Cygwin

This topic is 2840 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I have a code base that compiles fine with Visual Studio. I keep on getting error 139 when I compile them with gcc for Cygwin.

It always happens for specific files. I.e., I can spend a lot of time and track down that if I disable say some assignment operator and that file would compile.

Now that all individual .cpp files compile to .o files, the linker step gives me the same 139 error.

Officially, error 139 is supposed to be a gcc memory corruption/bad installation error of some sort:
http://stason.org/TULARC/os/linux-faq/141-Make-Says-Error-139.html

But I reinstalled Cygwin and gcc to different folder/drive and still get same result.

I don't know how to debug this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Can you possibly paste the error rather than a link to a decades-old problem description from elsewhere? A lot can change over the decades.

the GCC toolchain does not give numeric errors, officially.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

GameDev.net is your game development community. Create an account for your GameDev Portfolio and participate in the largest developer community in the games industry.

Sign me up!