• Advertisement
Sign in to follow this  

error message ? but cant figure it out

This topic is 2469 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

im getting the following , but not a clue why , can any one help please



1> GraphicsAssign1_2010.vcxproj -> C:\Users\ant\Desktop\3rd year project\Debug\GraphicsAssign1.exe
1>PostBuildEvent:
1> The system cannot find the file specified.
1>C:\Program Files (x86)\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Microsoft.CppCommon.targets(113,5): error MSB3073: The command "copy "C:\Users\ant\Desktop\3rd year project\GraphicsAssign1.fx" "C:\Users\ant\Desktop\3rd year project\Debug\"
1>C:\Program Files (x86)\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Microsoft.CppCommon.targets(113,5): error MSB3073: :VCEnd" exited with code 1.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
It looks like it fails to copy
C:\Users\ant\Desktop\3rd year project\GraphicsAssign1.fx to your debug folder due to it not being able to find the file.

Share this post


Link to post
Share on other sites
copy "C:\Users\ant\Desktop\3rd year project\GraphicsAssign1.fx" "C:\Users\ant\Desktop\3rd year project\Debug\"

Thats the code, his talking about a post build step not completing, nothing to do with any code.

Your debugger seems to forget a quote in the command there so make sure that in your Post Build event all the quotes are in the right places, also make sure the files exist in the right place.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement