Sign in to follow this  

CMake configuration fails with latest svn

This topic is 2417 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

CMake configuration fails because some source files do not exist.
eddieringle posted a patch fixes this problem, but it's not applied.
[url="http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=3303095&group_id=161752&atid=821100"]http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=3303095&group_id=161752&atid=821100[/url]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks for letting me know. I rarely access the SF.net pages, so I hadn't seen the post by eddieringle. I'll make sure to check in the fixes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
You can easily check changes in svn repository and tracker through RSS.

[url="https://sourceforge.net/export/"]https://sourceforge.net/export/[/url]

If you want to know only changes in a tracker, click "RSS" in tracker page.
[url="https://sourceforge.net/tracker/?atid=821100&group_id=161752&func=browse"]https://sourceforge.net/tracker/?atid=821100&group_id=161752&func=browse[/url]

I recommend that change the status of patches to "Close"...

Share this post


Link to post
Share on other sites

This topic is 2417 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this