Jump to content
  • Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

zaknafein

OpenGL problems with linking

This topic is 6175 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

i cant get my programs for ogl to work, it compiles but when i try to run it, it gives me linking errors, like error LNK2001: unresolved external symbol __imp__glTexImage2D@36 what do i have to do to fix this? my email is xaknafein@hotmail.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
I always get those errors, make sure you include the gl.h glu.h and so on, and make sure to inclyde the libs too. Just my thoughts

Share this post


Link to post
Share on other sites
I''m using MS VC++, and put all the lib files in the lib dir, and i have all the headers, but it still gives me these errors.
Someone said something about a linker switch, what is that?

Share this post


Link to post
Share on other sites
My father is on the forums, too?

I wonder where Artemis is...

And Bruenor, Wulfgar, Belwar, Cattie-brie, Regis, and the crew of the Sea Sprite?

"I've sparred with creatures from the nine hells themselves... I barely plan on breaking a sweat here, today."~Drizzt Do'Urden

Edited by - Drizzt DoUrden on September 23, 2001 4:09:29 PM

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!