Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
jsg007

NVPerfHUD not working on Win7 (...and no response from NVIDIA)

This topic is 2621 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Has anybody managed to make NVPerfHUD work on Win7?

The graphs are all grayed out and it's saying that it failed to initialize. The interface is also quite unresponsive, clicking on the buttons takes quite a few seconds to take effect.

Maybe someone else had the same problem and got a workaround?

I am using: GeForce GT 440, Win 7 32bit

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
I had the same problem and hopefully I was able to fix it... However I'm not sure how I did it, I simply re-installed PerfHUD A LOT of times a tried a lot of different driver versions.
Keep in mind that to fully uninstall PerfHUD you have to manually delete registries entries because the uninstaller doesn't delete them.

Check this thread from nVidia Developer forums

And good luck :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same problem and hopefully I was able to fix it... However I'm not sure how I did it, I simply re-installed PerfHUD A LOT of times a tried a lot of different driver versions.
Keep in mind that to fully uninstall PerfHUD you have to manually delete registries entries because the uninstaller doesn't delete them.

Check this thread from nVidia Developer forums

And good luck :rolleyes:


Thanks for the answer, will try again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

GameDev.net is your game development community. Create an account for your GameDev Portfolio and participate in the largest developer community in the games industry.

Sign me up!