• Advertisement
Sign in to follow this  

Visual studio wont recognize my shader file

This topic is 2292 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

hi

I've got an issue with loading in my shader:



D3DX10CreateEffectFromFile(L"Mazuma_shader", NULL, NULL, "fx_4_0", dwShaderFlags, 0 ,g_pd3dDevice, NULL,
NULL, &g_pEffect, NULL, NULL );



Basically I copied the way I to import a shader, to my project, from one of the windows tutorials where I also copied and pasted the shader file (but changed its name). And afterwards I included it in my project using the "add existing file" importer (its in the same folder as my project too), but when compiling it tells me that it can't find my shader file.

How can I include my shader in other ways?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Hidden

hi

I've got an issue with loading in my shader:



D3DX10CreateEffectFromFile(L"Mazuma_shader", NULL, NULL, "fx_4_0", dwShaderFlags, 0 ,g_pd3dDevice, NULL,
NULL, &g_pEffect, NULL, NULL );



Basically I copied the way I to import a shader, to my project, from one of the windows tutorials where I also copied and pasted the shader file (but changed its name). And afterwards I included it in my project using the "add existing file" importer (its in the same folder as my project too), but when compiling it tells me that it can't find my shader file.

How can I include my shader in other ways?

Share this post


Link to post
problem solved:

I had made the mistake of changing the file name too many times out of stress. Just saw it now and its working at the moment.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement