Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
thelastusername

Access Violation on asCreateScriptEngine

This topic is 2528 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Im getting a Access violation when I call asCreateScriptEngine on AngelScript 2.22.1. This only happens in Release builds, in either x86, or x64. Im using VS2010. Also Im statically linking the library.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
This is very strange. Is this the first time you use AngelScript? If not, make sure you do a full rebuild to avoid any old code being linked.

If it the first time, can you get a bit more information on where exactly the segfault happens?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have done a full rebuild, and have rebuilt the .lib also. Its called from inside a dynamically loaded dll if that helps. Debug builds work in either 64bit or 32bit builds.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yes, I've seen this happen before. When it happened for me it was because not all files in the library was rebuilt when some header was modified.

Regards,
Andreas

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

GameDev.net is your game development community. Create an account for your GameDev Portfolio and participate in the largest developer community in the games industry.

Sign me up!