Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
Florian22222

Wireframe Desc -> nothing to see

This topic is 2524 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

If i use the code to set the wireframe desc, i cant see anything on the screen:

D3D10_RASTERIZER_DESC rsd;
ID3D10RasterizerState *rs;
rsd.FillMode = D3D10_FILL_SOLID;
rsd.CullMode = D3D10_CULL_NONE;
if(FAILED(m_pd3dDevice->CreateRasterizerState(&rsd, &rs)))
{
MessageBox(NULL,TEXT("H"),TEXT("J"),MB_OK);
exit(1);
}

m_pd3dDevice->RSSetState(rs);


I only see my default(blue) background...
If i comment this code snippet out i can see everything.
What can cause this issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Well first of all, you have it set to SOLID fill mode so that won't give you wireframe. You want D3D10_FILL_WIREFRAME. Secondly, You need to fill out ALL of the parameters of the D3D10_RASTERIZER_DESC structure. It's a plain C structure, which means it does not have a constructor and does not set default values. Consequently, if you don't set the values it will have whatever junk is on the stack.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

GameDev.net is your game development community. Create an account for your GameDev Portfolio and participate in the largest developer community in the games industry.

Sign me up!