Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
MilesRobson

Issue with Visual Studio and XNA

This topic is 2342 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I have Visual Studio 2010 on my computer, and It's been fine for as long as I know.
I purchased a XNA book, and downloaded the source code. When I open it, it opens Visual Studio Express for Windows Phone.

I figured it was no biggie, and just RightClick> Open with VS2010

One day, that stopped working.

If any XNA program opens to Express by default, when I debug it in VS2010, it will build and launch properly, but VS will not respond, and crash after I'm done debugging.

If I start a project from scratch in VS2010 or Express, it's fine, and they debug and launch fine in VSExpress, but it all kinda dies when it hits VS2010.

I can use VS2010 from scratch, and on any other type of program. But XNA Solutions originally made in Express die, and that can be a nuisance, given that most tutorial source code is made in Express.

Outside of dealing with it, does anyone know any possible solutions to my problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!