Sign in to follow this  

Directshow EVR slow video playback

This topic is 2040 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

[color=#000000][font=Arial,]I have coded a video player using directshow and EVR filter. I am having a problem of slow playback in a machine with configuration:[/font][/color]
[color=#000000][font=Arial,]Processor: AMD E-350 1.60 GHz Ram: 2 GB[/font][/color]
[color=#000000][font=Arial,]The videos with resolution 1440*1080 or 1920*1080 and above plays fine in windows media player and Media player classic-HC but not the way I am rendering it.[/font][/color]

PLayback is smooth in other machines with processors like intel dual core and above.

[color=#000000][font=Arial,]I am just adding the evr filter to the graph i have made of the video and playing it. Is there any way to improve the playback quality of the video on this machine. any help is appreciated.[/font][/color] Edited by YashwinderSingh

Share this post


Link to post
Share on other sites

This topic is 2040 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this