Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
andrew111

compiling ode with mingw

This topic is 2202 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hi, I've download ode 0.12 from sourceforge, and I'm trying to compile it with mingw via the bash shell (under windows 7).

I've followed the instructions in the INSTALL file, but I cannot get it to successfully make.

I tried configuring in a few different permutations:

./configure --enable-shared --enable-double-precision
./configure --enable-shared --enable-double-precision --disable-asserts
./configure --enable-shared --enable-double-precision --disable-asserts --with-trimesh=none


But each time I run make, it gets stuck at this part:


Creating library file: .libs/libode.dll.a
libtool: link: (cd .libs/libode.lax/libfast.a && ar x "/e/code/ode-0.12/ode/src/./.libs/libfast.a")
libtool: link: object name conflicts in archive: .libs/libode.lax/libfast.a//e/code/ode-0.12/ode/src/./.libs/libfast.a
make[4]: *** [libode.la] Error 1
make[4]: Leaving directory `/e/code/ode-0.12/ode/src'
make[3]: *** [all-recursive] Error 1
make[3]: Leaving directory `/e/code/ode-0.12/ode/src'
make[2]: *** [all] Error 2
make[2]: Leaving directory `/e/code/ode-0.12/ode/src'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/e/code/ode-0.12/ode'
make: *** [all-recursive] Error 1
bash.exe"-3.1$


So far I haven't found anyone on google with the same problem. So anyone got a clue what the problem is?

Thanks. Edited by andrew111

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

Participate in the game development conversation and more when you create an account on GameDev.net!

Sign me up!