Sign in to follow this  

Anyone else having problems logging into the MSDN forums?

This topic is 1935 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I can browse the MSDN forums just fine when not logged into my Windows Live account but as soon as I try and login I get a redirect loop error message (at least in Chrome, the other browsers display a different error message).

I've tried it with the following browsers:

IE 9
Chrome 21
Opera 12.02
Firefox 15

and they all cause problems. Is anyone else seeing issues like this? It is highly annoying as I have a question I'd like to ask that I think would be best answered there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I know earlier this week they're registration servers were down for ~1 day. If I were to randomly guess as to why they are bulking up their infrastructure in anticipation of windows 8 launching.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This topic is 1935 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this