Sign in to follow this  
proed

quake 3 after compile .exe error

Recommended Posts

Hi there,i works with visual std 11(2012)
.exe is compiling good,but after run of that .exe i have an error
with debugger i found dat :error at VM_Callcompiled;file vm_x86.c

[CODE]
#ifdef _WIN32
__asm {
pushad
mov esi, programStack;
mov edi, opStack
call entryPoint
mov programStack, esi
mov opStack, edi
popad
}
[/CODE]
thr error at [color=#ffff00]mov programStack, esi[/color]
whats wrong?thats native sdk,im not modified anything
also .exe from quake's 3 original distr is works Edited by proed

Share this post


Link to post
Share on other sites
Try adding the following argument to the .exe on launch - "+set sv_pure 0"

You should also be compiling and using DLLs rather than the QVM files. Custom QVM code had always been buggy for me in the past and DLLs solved a lot of headaches.

To use the DLLs add the following arguments to the .exe on launch - "+set vm_game 0 +set vm_cgame 0 +set vm_ui 0"

Launching from the command line, it should all look like this: "./quake3.exe +set sv_pure 0 +set vm_game 0 +set vm_cgame 0 +set vm_ui 0". You can save that in a batch file and run it from the folder containing your quake3.exe file.

Hopefully that helps you out some. It's been a long while since I've worked on any Quake 3 stuff. Seriously brings back memories.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this