Sign in to follow this  

USB AutoRun Menu: 'Open In Browser' Option never appears

This topic is 1889 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hello

I am attempting to make our webpage open when someone plugs in our USB device and selects the correct option from the AutoPlay menu.

[b]My Problem:[/b] When we plug in the USB device the autorun dialog appears but there is never an option to open/run the webpage we have specified. See below pic of the dialog we see. Isn't there meant to be an option that says something like "Open in Internet Explorer" or etc.?

[center][img]http://i.stack.imgur.com/9La9m.png[/img][/center]

What we are hoping to achieve is to have another option below 'Use this drive for backup' that says something like *'Open in Web Browser'* or something that will ultimately open our webpage when the users decides to.

Heres our code that is inside the file autorun.inf which is placed on the USB device:

[CODE][autorun]
shellexecute=http://exds-test.epicservices.com.au/V10InstallationInfo.aspx
action=Open Website
label=EXDS USB Drive[/CODE]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Have you tried to set

open=start http://exds-test.epicservices.com.au/V10InstallationInfo.aspx

instead of shellexecute? Edited by Endurion

Share this post


Link to post
Share on other sites
I think you need to make a webpage then point your autorun to that. For example:

//to auto launch a website from USB stick upon click//
[Autorun]
shellexecute=webpage.url
action=webpage.url
UseAutoPlay=1 Edited by 27ragbag

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this