• Advertisement
Sign in to follow this  

[Mac] Firefox bug with the new dropdown Menu

This topic is 1886 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hey guys, looks like the website was updated and the forums tabs were grouped under nested menus.

However the Firefox for Mac is not displaying it right.
It looks like an isolated problem, but I thought that putting it here would be a good idea.
On Chrome and Safari it worked fine.
On Windows it worked fine, including IE.

The bug happened on Firefox 16.0.2 on Mac Mt Lion.
It shows the nested options, however it has a gap between them (see attached screenshot). So when I try hovering the sub-item, the mouse goes over the gap and the menu loses focus, making it unusable. Edited by kuramayoko10

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
I'm experiencing the same issue using Google Chrome on Windows 7.

Thanks for the report! [img]http://public.gamedev.net//public/style_emoticons/default/smile.png[/img]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Works fine under Opera 12. I like the new layout, it's much more consistent. Though is there a reason the For Beginners forum was isolated from the others? Perhaps to help guide new members?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yeah, we wanted For Beginners to be nice and obvious from the front page of the site. [img]http://public.gamedev.net//public/style_emoticons/default/smile.png[/img]

The original problem appears to be a caching issue, try a hard refresh of the page. Edited by jbadams

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='Bacterius' timestamp='1353374441' post='5002526']
Works fine under Opera 12. I like the new layout, it's much more consistent. Though is there a reason the For Beginners forum was isolated from the others? Perhaps to help guide new members?
[/quote]

The "For Beginners" link gets the most traffic out of the entire navbar believe it or not. The data says it stays. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='jbadams' timestamp='1353376762' post='5002533']
The original problem appears to be a caching issue, try a hard refresh of the page.
[/quote]

Man, I imagined that was a possible problem. But because I am saving my progress of a kongregate's game, I didn't want to clean it right away :)
Thanks for the reply!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement