Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
ruphert

Running functions after LoadByteCode

This topic is 2128 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hi I have a problem,
I have a client-server game and the server sends bytecode to clients, so that all run the same scripts.
However I can't really make it work because my engine relies on script function hooks like:

asIScriptFunction *func = mModule->GetFunctionByDecl( "void DoSomething()" );

After loading byte code there are no functions to get :/
How do I solve this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Oh my BinaryStream function was all wrong, my bad. But I got absolutely no errors or warnings about this. The byte code loader should inform that nothing got loaded.

Share this post


Link to post
Share on other sites
When writing the binary stream, my class didn't increase the buffer pointer while reading and writing. So it was always writing/reading at the same location resulting in something random. So it was wierd there was no error about that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!