Jump to content
  • Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Toyemann

What am I doing wrong???

This topic is 6241 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I can''t get the LoadSkinMeshFromXof function to work right. It''s returning BoneMatrices = empty whenever I call that function, but it works fine with the tiny.x file. I''m using Microsoft SDK X-File exporter (xskinexp.dle) from 3D tudio Max 3. Am I skipping something in 3DSM3 before exporting? Here''s what I''m doing: 1) Run 3D Studio Max 3 2) Draw a box with many segments 3) Add materials to the box 4) Use Edit Mesh modifier to edit the mesh 5) Draw two bones inside the mesh 6) Use Skin modifier to attach the bones to the mesh 7) Animate the bones using the animation 8) Export to X-file using Microsoft SDK X-File Exporter 9) Run my application in debug mode *) LoadSkinMeshFromXof returns empty BoneMatrices Did I skip any steps? Please help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!