• Advertisement
Sign in to follow this  

SyntaxHighlighter - Can't find brush for: cp

This topic is 1862 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

When trying to edit this post, I clicked "Use Full Editor" to use the full editor. When it was trying to load the editing page, I got an endless loop of alert dialogs that said:

SyntaxHighlighter
Can't find brush for: cp
[/quote]

Clicking "Ok" just made another one pop up again. If I clicked Chrome's checkbox that said "disable this page from creating more alerts" (can't remember the exact wording of that checkbox), it stopped and I was able to edit normally. It happened twice, and I don't really want to find out if it will happen a third time unless someone wants me to.

Using Chrome 23.0.1271.101 on OS X 10.8.2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Probably a error loading the brush from the repository, maybe a network bandwidth issue on the server, that should get fixed by itself I guess.

I just tryed and its working fine for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
My guess is that the web server isn't actually generating the right brush name for SyntaxHighlighter. The error message says it can't find a brush for "cp" which makes sense, since there's no cp brush, and my guess is the web server omitted an extra "p" for the brush and it should be "cpp". I'm not sure why my post caused this error though...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement