Sign in to follow this  

glsl devil issue

This topic is 1810 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

So I am trying to use glsl devil but it crashes on a call glTexImage2D because the bits value is a <Bad Ptr>, this doesnt happen in visual studio 2010, the working directory is set right otherwise the shaders would not load before this.

 

I am at a loss to why this is happening.

 

Any thoughts, anyone had experience with this happening before?

Share this post


Link to post
Share on other sites

If it crashes on glTexImage2D() then the problem should be that the texture was not loaded correctly, and as such the data pointer is invalid, so this as nothing to do with GLSL.

 

Did you check if the texture was loaded correctly from the file?

Check if the path is correct, and also check for errors after loading the texture.

Also, check http://content.gpwiki.org/index.php/DevIL:Tutorials:Basics if you're having doubts.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This topic is 1810 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this