• Advertisement
Sign in to follow this  

Pages aren't displaying properly

This topic is 1770 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Advertisement

Are you still experiencing this issue Gavin?

 

What browser(s) are you using, and where in the world are you located?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am having this issue as well, I have tried Firefox, Chrome and IE10 and all of them display wrong for me. But I am only seeing this happening at my work PC though at home the site looks fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Does this url come up at your work.. it sounds like the stylesheet isn't loading for your work browser:
 
Click to View Stylesheet

 
Answer I get from FF is:
Server not found







Firefox can't find the server at public.gamedev5.net.





Check the address for typing errors such as
ww.example.com instead of
www.example.com
If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's pretty funky.. I'm not sure why DNS wouldn't be working for you.  

 

This test shows that it is working though.. hrmm:

http://mxtoolbox.com/SuperTool.aspx?action=a%3apublic.gamedev5.net

 

Perhaps you could edit your windows/system32/drivers/etc/hosts file and add in the IP for public.gamedev5.net staticly as a workaround.   public.gamedev5.net should map to  108.161.188.132

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement