Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
Enerjak

OpenGL Help building glSDK_4_4 (says premake.lua not found)

This topic is 1965 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

http://puu.sh/2PwBe.png

 

http://puu.sh/2PwC3.png

 

as you can see from these images, premake IS in the openGL directory, yet it still says that it can't find premake.lua, any thoughts? need to build this.

 

I don't know if this will help but when I run the scripts in sciTE it gives this error:

 

>lua -e "io.stdout:setvbuf 'no'" "premake4.lua" 
lua: premake4.lua:1: attempt to call global 'solution' (a nil value)
stack traceback:
	premake4.lua:1: in main chunk
	[C]: ?
>Exit code: 1

 

this is in the premake4.lua file I get the same thing from links.lua is there anything else you need? This problem is keeping me from building the openGL 0_4_4 SDK and I need to build it if i'm gonna use it.

Edited by Enerjak

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!