Sign in to follow this  
Dalphin

Can't get SDL working

Recommended Posts

Dalphin    347

Hello everyone,

 

I've made several attempts to install SDL 1.2.15 on my Code::Blocks IDE.

I did it in the way this site (http://www.cprogramming.com/tutorial/sdl/setup.html) told me to,

but if i run the most simple programs, i get the following error: 

 

"e:\p\giaw\src\pkg\mingwrt-4.0.3-1-mingw32-src\bld\..\mingwrt-4.0.3-1-mingw32-src\src\libcrt\crt\init.c|241|undefined reference to `__mingw_glob'|"

 

I'm using Windows 7, with this version of Code::Blocks: codeblocks-13.12mingw-setup-TDM-GCC-481.exe.

 

Thanks in advance.

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dalphin    347

Is there a particular reason for you to use SDL 1.2.15? There is a 2.0 version out now. I just looked at the tutorial that you link and it does not cover anything. You have to set up links and includes in codeblocks for it to work. Get SDL 2.0 and Follow the tutorials from http://lazyfoo.net/tutorials/SDL/index.php

Well yeah, because the team i work with, works with SDl 1.2.15, but i don't know if i can use 2.0 then?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Eck    7581

Well yeah, because the team i work with, works with SDl 1.2.15...

 

Ask your team? Presumably they got it to work on their machines.

 

- Eck

Edited by Eck

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this