Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
Yours3!f

OpenGL DX11 fullscreen quad rendering not working

This topic is 1124 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

hi there,

 

I'm trying to render a fullscreen quad using dx11, however it doesn't show up.

I tried debugging w/ nsight, and it seems that the quad is in place, but for some reason it doesn't write to the back buffer...

Output: blue screen

Expected: white screen

 

here's the code:

http://pastebin.com/3MaLxTjW

 

Questions:

1) any idea what am I doing wrong?

2) in case I can already draw the quad, how do I disable depth writing? (in opengl I know it's glDepthMask w/ false)

 

best regards,

Yours3!f

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

SOLVED: needed to enable color write masks, turns out by zeroing out the blend desc structure, you disable color writes...

Edited by Yours3!f

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!