Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
Solokiller

Bug with script functions passed into ?& in

This topic is 909 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

There seems to be a bug with script functions passed into a function using a ?& in parameter. The object type for this returned by asIScriptEngine::GetObjectTypeById returns -1 as the type id (asIObjectType::GetTypeId).

While the type id is already available, it would be nice if this method returned the same type id.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Try the latest WIP.

 

I've completely refactored how the script functions and funcdefs are represented as typeid and typeinfo. They are now working the same way as all other types.

 

Regards,

Andreas

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll check it out soon. We're releasing our game (Sven Co-op) this Friday, so updates to this code will have to wait.

 

Thanks for the quick reply :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!