Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
myvraccount

Listbox items are not showing!

This topic is 938 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

This may be really stupid, but I'm putting items in a list box and some of them are showing and some aren't, even when all the items are just strings!

 

I noticed that what's happening is that when I add new items unconditionally, they display, but when I add them inside a for loop, they don't, EVEN THOUGH when I debug, it's going into the loop, and adding the items, and they then appear in the list, which I can even print in a message box - they just don't show up in the list box!

 

Also, if I tell it to clear the list box items, it doesn't do it if it's inside the for loop; it executes the line but it doesn't affect the list box visually.

 

What could possibly be wrong?????

 

P.S.:  I also tried using Show() and Refresh() and they do no good.

Edited by myvraccount

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

No, I can't, sorry.  But it's a moot point, because I just figured out the problem.  It was some reference I thought had been destroyed but wasn't.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

GameDev.net is your game development community. Create an account for your GameDev Portfolio and participate in the largest developer community in the games industry.

Sign me up!