Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
theScore

OpenGL ES Display problem, is it memory data corruption ?

Recommended Posts

Hi !

I have a drawing problem, display seems to be corrupted.

The program is opengl es 3.0 running on iPhone.

I have a file loader and it loaded data correctly before, but if you look at both attached images, the red, blue and green cubes aren't displayed correctly ( and only them).

I haven't changed the source code of my loader, so I don't think it comes from it.

I know however one thing, it is that vertices and indices ( and texture coordinates, and normals ) are raw pointers, and I think my problem is in relation to memory data/heap corruption because I didn't freed them before.

The scenes were displayed correctly before and this problem came suddenly, without changing the source code for the loader and the opengl es class.

What do you think about this problem ? Can you help me to solve it ?

Screen Shot 2017-11-11 at 21.18.47.png

Screen Shot 2017-11-11 at 21.20.27.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!