Jump to content
  • Advertisement

Recommended Posts

Posted (edited)


Son đỏ vốn dĩ là màu son của thời trang và sự quyến rũ nhưng để tô chúng thật đều, đẹp, xác thực thì quả là không đơn thuần. Ví như bạn cứ tô ngay son đậm lên môi mà không sở hữu "ranh giới" trước thì mang sử dụng cọ đi chăng nữa thì nguy cơ son lem ra ngoài và sai vị trí khuôn môi cũng rất cao. Thế nên, hãy sử dụng chì viền môi để tác động tích cực đến việc bạn định hình chính xác và chuẩn khuôn môi và sau đó tô son đỏ theo khuông đã vẽ sẵn.
cách thức làm mỏng môi tiếp theo chúng tôi muốn chia sẻ có Cả nhà chính là phun xăm môi. Phun xăm môi thẩm mỹ đã xây dựng thương hiệu và phát triển rất lâu trong lĩnh vực khiến cho đẹp, tại Xuân Hương nó đã phát triển thành một nhà sản xuất không thể thiếu với hàng triệu các bạn. Chỉ với kỹ thuật phun xăm môi đơn giản, bạn mang thể sở hữu một đôi môi mỏng, dong dỏng gọn và hơi hấp dẫn.
xem thêm:giá phun môi
Đôi môi là vũ khí ngọt ngào mà sắc bén của mỗi người con gái để chinh phục trái tim đàn ông. Người đàn bà nào cũng muốn với một vài môi nhỏ xinh vừa phải, căng mọng và chứa chan sinh khí. Tuy nhiên, thỉnh thoảng cuộc sống không chiều theo ý muốn của con người. Mang một đôi môi quá dày làm cho phần đông phụ nữ mặc cảm và tự ti hơn về khuôn mặt mất cân đối của mình. Giả dụ ở phương Tây, môi dày được coi là chuẩn mực nét đẹp quyến rũ thì đến có châu Á, làn môi mỏng đi khiến cho sao vừa phải, căng mọng, xinh xắn mới được coi là những cô gái xinh đẹp. Đôi môi quá dày làm cho mất đi vẻ đẹp tình cờ, nữ tính của người con gái Châu Á.
xem thêm:http://phunmayngocdung.com/phun-xam-moi-o-dau-dep-va-len-mau-tu-nhien-nhat/
Bạn Thanh Tuyền thân mến! Làm cho sao để môi mỏng đi, làm sao để đôi môi bạn phát triển thành quyến rũ và xinh tươi, thực chẳng hề là điều khó. Chọn lọc 1 trong số cách thức sau đây sẽ giúp cho bạn Thanh Tuyền cũng như Các bạn gái đã và đang rơi vào trạng thái môi dày xấu xí sở hữu thể tìm lại được niềm tin và hy vọng để môi mỏng đi một phương pháp mau chóng
nguồn:phun môi màu hồng cam

Edited by msmile032

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

??? Is there a question here? :)

If you want to announce something you can always do so by editing your profile. There is also a GDnet Chat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, msmile032 said:

Subject: FPP Game

Myself, I generally just push these options to the widest FoV possible as I sit rather close to some very large monitors. 

 

7 hours ago, Scouting Ninja said:

??? Is there a question here?

My question exactly. I Googled FPP and found that it means Full Packaged Product. msmile, what does the field of view have to do with whether a game is packaged or not? Was it a typo, did you mean to say FPS? And what's the point of creating an account just to tell us about your computer setup? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm guessing it means First Person Perspective. I've seen people use FPP - and TPP, Third Person Perspective - a bit these last few weeks. Presumably it's gaining popularity in certain circles.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay. Moving to the Lounge - I don't see how the original post is a Game Design matter.

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Kylotan said:

I've seen people use FPP - and TPP, Third Person Perspective

Then it actually makes sense.

The question of the topic can be considered: "Is it better to use 3rd person camera or first person camera" as it is often argued what of these camera's provide the most accurate view regarding to our senses.

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Kylotan said:

 I've seen people use FPP - and TPP, Third Person Perspective - a bit these last few weeks. Presumably it's gaining popularity in certain circles.

PUBG uses that terminology,  which pretty much makes it standard now, given their crazy player count. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/12/2018 at 1:07 AM, msmile032 said:

Myself, I generally just push these options to the widest FoV possible as I sit rather close to some very large monitors.  I know others who don't even bother fiddling with this option.

That’s niftypuff.

Thanks for sharing.  I was wondering where msmile032 sat, and now I know.

 

If you cared to contribute to the world of video games, that would be niftypuff.


L. Spiro

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, TheComet said:

Who upvoted

If you mean the OP, that would be me.

It is a useful bit of information, Iv'e played PUBG without ever noticing it and after confirming that indeed it is how it is in the options I up voted the post.

It's like the whole MMO/ Rouge like thing. If we as developers don't keep up with these terms we will only be confused by what players are talking about.

 

Also considering what new developers call top down games and 3rd person games, having FPP and TPP to help clear things up would be great.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!