Jump to content
  • Advertisement

Recommended Posts

Advertisement

I'm not sure on the nothing happening part right now.

But the 0 comments is probably caching or lazy store to the database (or both) for content item totals. Not sure what to do about that one yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looking at this again, did you see if any javascript is being blocked from the site? Post a comment and updating is AJAX/JS, so I wonder if something is preventing a proper reload on the response.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I load up blogs I only see this error:

[CKEDITOR] Error code: mathjax-no-config.

Nothing else shows up in my console on load or click. The posting button itself does go active (grayed) then reverts back to being blue. It's just not refreshing the page after and updating the comment count.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same thing is happening with my blog, the comment count is 0 no matter how many comments there are. Also if somebody comments on my blog, it is not showing up on the homepage's "recent activity".

Edited by EddieK

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

GameDev.net is your game development community. Create an account for your GameDev Portfolio and participate in the largest developer community in the games industry.

Sign me up!