Jump to content
  • Advertisement
mclee

failed to build mingw x86 for release mode

Recommended Posts

I use the latest svn-wip version.  The only one different is -O2 flag.

D:\AngelScript\code\sdk\angelscript\projects\mingw>mingw32-make
g++ -O2 -o obj/as_atomic.o -c ../../source/as_atomic.cpp
g++ -O2 -o obj/as_builder.o -c ../../source/as_builder.cpp
g++ -O2 -o obj/as_bytecode.o -c ../../source/as_bytecode.cpp
g++ -O2 -o obj/as_callfunc.o -c ../../source/as_callfunc.cpp
g++ -O2 -o obj/as_callfunc_mips.o -c ../../source/as_callfunc_mips.cpp
g++ -O2 -o obj/as_callfunc_ppc_64.o -c ../../source/as_callfunc_ppc_64.cpp
g++ -O2 -o obj/as_callfunc_ppc.o -c ../../source/as_callfunc_ppc.cpp
g++ -O2 -o obj/as_callfunc_sh4.o -c ../../source/as_callfunc_sh4.cpp
g++ -O2 -o obj/as_callfunc_x86.o -c ../../source/as_callfunc_x86.cpp
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s: Assembler messages:
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:23: Error: previous CFI entry not closed (missing .cfi_endproc)
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:69: Error: CFI instruction used without previous .cfi_startproc
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:71: Error: .cfi_endproc without corresponding .cfi_startproc
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:95: Error: previous CFI entry not closed (missing .cfi_endproc)
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:143: Error: CFI instruction used without previous .cfi_startproc
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:145: Error: .cfi_endproc without corresponding .cfi_startproc
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:169: Error: previous CFI entry not closed (missing .cfi_endproc)
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:217: Error: CFI instruction used without previous .cfi_startproc
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:219: Error: .cfi_endproc without corresponding .cfi_startproc
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:245: Error: previous CFI entry not closed (missing .cfi_endproc)
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:294: Error: CFI instruction used without previous .cfi_startproc
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:296: Error: .cfi_endproc without corresponding .cfi_startproc
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:320: Error: previous CFI entry not closed (missing .cfi_endproc)
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:368: Error: CFI instruction used without previous .cfi_startproc
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:370: Error: .cfi_endproc without corresponding .cfi_startproc
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:396: Error: previous CFI entry not closed (missing .cfi_endproc)
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:445: Error: CFI instruction used without previous .cfi_startproc
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:447: Error: .cfi_endproc without corresponding .cfi_startproc
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:469: Error: previous CFI entry not closed (missing .cfi_endproc)
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:514: Error: CFI instruction used without previous .cfi_startproc
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:516: Error: .cfi_endproc without corresponding .cfi_startproc
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:540: Error: previous CFI entry not closed (missing .cfi_endproc)
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:586: Error: CFI instruction used without previous .cfi_startproc
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:588: Error: .cfi_endproc without corresponding .cfi_startproc
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:614: Error: previous CFI entry not closed (missing .cfi_endproc)
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:661: Error: CFI instruction used without previous .cfi_startproc
C:\Users\LOCALU~1\AppData\Local\Temp\cc8SEfpk.s:663: Error: .cfi_endproc without corresponding .cfi_startproc
mingw32-make: *** [makefile:63: obj/as_callfunc_x86.o] Error 1

 

At the same time, I build angelscript with NDK x86 release, the same problem is occured.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

This should have been fixed already. I'll need to look into it again.

What version of mingw are you using?

Share this post


Link to post
Share on other sites

mingw-w64 : i686-7.3.0-release-posix-dwarf-rt_v5-rev0
android-ndk-r15c

Edited by mclee

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've fixed this in revision 2554. It turns out the previous change (done in January) was what had broken the code.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

GameDev.net is your game development community. Create an account for your GameDev Portfolio and participate in the largest developer community in the games industry.

Sign me up!