Jump to content
  • Advertisement
IronicallySerious

DevIL errors appearing out of nowhere

Recommended Posts

Advertisement

It's all the same image, so perhaps that's wrong?

Tried loading another image? It says "invalid extension", maybe it's not a .PNG file?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Alberth said:

It's all the same image, so perhaps that's wrong?

Tried loading another image? It says "invalid extension", maybe it's not a .PNG file?

 

I have been using the same PNG file for 8 months 😅

But I did try to load different PNG files and even different formats but it still gave me the same error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

And what about debuging what OpenIL is doing ? 

To my opinion the most probable solution is that a dependency has been removed (ie libpng or so).

Finally, with that few information (just the output of your program), you'll end up with blurry guesses only.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

GameDev.net is your game development community. Create an account for your GameDev Portfolio and participate in the largest developer community in the games industry.

Sign me up!