Jump to content
  • Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

logicpill

DX Common Files: Not all x files work

This topic is 6063 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Ok, I''m building a small little x file viewer and using the common files and utility functions to load the x files and to display them. Sometimes, an x file will not work and it seems to be model specific. tiny.x and dolphin.x are two problematic examples. Most of the other models work, tiger.x, car.x, and triplane.x. Has anyone ever had this happen before and any ideas how to fix it? I''ve looked through the samples and still can''t get them to show. I''ve picked through Progressive Mesh, Enhanced Mesh, and Skinned Mesh. I had a problem before with the camera not showing, but I found this was a radius problem, and since it is so small, the radius (using arcball) put it in front of the front culling plane. I increased the radii coefficient and that works, but these are still broke. The only thing I can figure, is that it has something to do with a skeleton or animation structure. I''m not sure about that last part though, because I''ve pretty much tried all the things done in the samples. Any help is appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!