Jump to content
  • Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Kiroke

off topic : internet explorer error message after installing visual c++

This topic is 6004 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hi again! sorry to ask about that thing here but i cant find anywhere else the information i need. I got error messages while surfing internet since i installed Microsoft Visual C++. It always query me if i want to start a debug session but if i answer "no" the page will load normally. It''s been that way since 5 months but i experimented alot of problems with this recently and i wanted to know if u guys could help me with this. Thx! PS u can always refer me to other good forums if u know some :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
This happens when there are java-script errors on the page you''re viewing. To fix it:

1)Open IE
2)Tools menu...Internet Options
3)Advanced Tab
4)Under Browsing
5)Check the box called "Disable script debugging"
6)Uncheck the box called "Display a notification about every script error"
7)Hit OK

That should make the problem go away.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

Participate in the game development conversation and more when you create an account on GameDev.net!

Sign me up!