Jump to content
  • Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Aram

Anyone knows what I'm doing wrong?

This topic is 6011 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I have not programed much but I have created a function that looks like this: void LoadSoundFile(IDirectMusicPerformance8 * PERFORMANCE, IDirectMusicSegment8 * SEGMENT, WCHAR* szWAV) { Loader->LoadObjectFromFile(CLSID_DirectMusicSegment, IID_IDirectMusicSegment8, szWAV, (void **) &SEGMENT); SEGMENT->SetParam(GUID_DirectMusicAllTypes, 0xFFFFFFFF, DMUS_SEG_ALLTRACKS, 0, NULL); SEGMENT->Download(PERFORMANCE); } But when Im trying to pass the file name of my wav file, it doesn,t seem to work. Could anyone explain to me why? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
What do you mean by "it doesn''t seem to work"? Is it crashing? Is not not compiling? Is it running but not doing anything?

My guess is that you''re calling this with an ASCII string instead of a UNICODE string. Try putting an L in front of the opening quote (i.e. L"mywavfile.wav")

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thats exactly how I''m doing...but the file doesnt seem to load.
So when I''m playing it doesn''t "make noise" =)...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!