Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

No More than one use of the same texture on a model.. wtf?

This topic is 5776 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

A while back I did some md2 code to load md2s into my own engine, but for like the last 5 months, One thing has bugged me, I cant use the same skin twice... Ok, So I''ll intiialize two models and toss em into the world. One loads the skin but the other doesnt. In my log files it says that the skin couldnt be loaded the second time.... WTF?! (Im using tgas btw) Has anyone ever encountered this kinda error where the same .tga could not be used twice? (Its in OPENGL using C++6) Any help would be appreciated, -Ev

Share this post


Link to post
Share on other sites
you can use different textures for one model, there is absolutely no problem with that.
so the fault is in your code, not in opengl or something like that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
The onl;y thing I can think of is that you might not be closing the TGA file at the end of the first read. If that''s the case then the second time you try to open the file it could fail (depending on the access mode and sharing options you specify).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alright, Looks Like I mighta made a mistake then, Ill go thru my code and look.... Thanks for the help guys, (kinda relieved in a way)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Do you really WANT to load the skin twice. You already have it in memory,... just use that one.....

Just a thought, it still leaves you with a weird file i/o error.

----------------------------
"Quotes are cool" - Me

Check out my game Asteroidz, it rules !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites