Jump to content
  • Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Prod

geforce 2 < voodoo 3?

This topic is 5937 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Ive got a problem with some fps. My system specs are: 1.2ghz t-bird, 256 ram, and a voodoo 3 3500; (win 98) I get ~400 fps to ~600fps on very simple programs I have tested my program on 3 other systems 1)800mhz, 512 ram, geforce 2; (win98) ~gets about 60fps 2)750mhz, 256 ram, geforce 2; (winxp) ~gets about 110fps 3)500mhz, 256 ram, geforce 2; (windxp or me i think) ~gets 12 fps could my programs fps really change that dramaticly with me having a faster processor and a worse vid card? im only calling basic opengl calls. Its the same for 2 of my programs, one simply displays a masked quad that moves around like in astroids. and the other is a 3d md2 loader Edited by - prod on March 24, 2002 2:31:25 AM

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Make sure that every system has V-Sync turned off (I''m pretty sure at least one of them didn''t). Make sure they all have the newest drivers installed. There''s something wrong with that very last one. Your testing is flawed somehow, I can tell you that much .

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Advertisement

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

Participate in the game development conversation and more when you create an account on GameDev.net!

Sign me up!