• Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

downloading to wrong directory?

This topic is 5778 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hi guys. I have 2 projects in my workspace. One project creates a DLL and the other is the executable file that loads and uses the DLL. What I''m trying to do is have the DLL go to one directory and the exe go to the \Windows\Start Menu\ directory. I''m using Embedded Tools 3.0. In my project settings for the DLL I have the download directory set to /Temp. When I build may app it works just fine, however, I have my exe download directory set to \Windows\Start Menu\ but it always puts it in the \Windows\ directory instead. I have tried changing the destenation directory but everytime it gets put in the \Windows\ directory. If I build the exe part by itself however, it DOES go to the right directory... anyone know what might be causing this? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Guest Anonymous Poster
Why in the world are you trying to put a .exe in the start menu? You put it somewhere else, and make a _shortcut_ in the start menu. You don''t want an exe running with your start menu as it''s working directory!

Share this post


Link to post
Share on other sites
because everytime i build the project to test it out its alot easier for me to just drop down the start menu and start it instead of making a shortcut and moving it to the start menu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thank you. But I still can''t figure out why its always downloading to the same directory regardless of which one I specify.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Advertisement