Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Gui troubles.

This topic is 5751 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Does anyone know where I can find an in-depth tutorial about making Gui''s in opengl? Or at least some info on alpha masking of textures. I''m having the worst troubles with getting alpha masking to work properly regarding my mouse cursor.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi

we''ve developed a very nice GUI system (IMO) and had already solved all those problems like alpha masking, etc...

What do you want to know exactly?

Bye Bye
F104/NA

Share this post


Link to post
Share on other sites
Check out this gui system with source.,

www.cfxweb.net/~projectfy ,
under tutorials..


Share this post


Link to post
Share on other sites
I almost shot myself after I found out why my alpha masked textures were showing up as only static....In my texture creation process instead of setting it to GL_RGBA I set it to GL_RGB.....

2 days of cussing at my comp over a missing 'A'.

Thanks for the info though, I'll look at it.

[edited by - xria on April 19, 2002 10:38:11 PM]

Share this post


Link to post
Share on other sites
I almost shot myself when I found I couldn''t start the car this morning. I never really got out of bed, I was still under the covers. Hmm.

Share this post


Link to post
Share on other sites