Jump to content
  • Advertisement

JoeShady

Member
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

101 Neutral

About JoeShady

  • Rank
    Member
  1. One last thing though, does fail mean the same thing as error? Just a little fuzzy on what failed. :/
  2. OOOHHH Nice!! Wow, Glad I came across GameDev! Awesome info and a great learning experience. ;D You can bet I'll be sticking around for a while jeje, Thanks again bro!! Glad I stayed up untill 3:33 AM in the morning for this moment! LMAO!!
  3. jajajaja and here this whole time I thought those were "Extras"!! omg! XD
  4. HOLY CRAP! It appears you were right Pulp!! It seems to be working! But then... Im confused .... What were all those errors and fails about then?? Like that defaulthost saying: Build: 2 succeeded, 1 failed? 0 skipped and that embeddedsample one too??? Build: 0 succeeded, 1 failed? 0 skipped although it said failed, it still gave me an XBE file... EDIT: Well, I understand the errors but, what I dont get are the fails.
  5. Maybe you're right. Let me give it a test run. Back in a sec.
  6. After I compiled linksboks, I then tried to compile defaulthost and I got this: Build: 2 succeeded, 1 failed, 0 skipped LinksBoksHostApp - 1 error(s), 13 warning(s) I took a look in the RELEASE folder of default host and saw this: I see an .XBE file. I'll give it a test run on the xbox and see what happens... I also tried to compile embedded sample after compiling linksboks and got: EmbeddedSample - 1 error(s), 8 warning(s) Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 skipped I took a look in the EmbeddedSample RELEASE folder and saw: I will try this out too and see what pops up as well... The RELEASE folder for LinksBoks is the same... a LIB file and the OUT folder... :/ But now I understand why!
  7. When I try to compile "Default Host" I get the following: When I try to compile embedded sample I get: According to these two images and good ol PulpFist, I needed to compile the LIB folder first and then these two. (For anyone looking for a solution to this like I was) ;)
  8. I'll be back later, but please feel free to continue to help me haha, thanks bro's. Here is the source code for both versions in case anyone wants to to take a look at it.
  9. Ok, after loading the 0.9 beta, the first thing I get is: I choose YES and then it loads... then I had a look at the release options and saw this: so then I try to build it under RELEASE and... its even worse then the other one!! hahaha LinksBoks - 3 error(s), 382 warning(s) Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 skipped man... I'm lost here. :/ Wonder if I will EVER figure this out...
  10. haha no I dont think that will work. According to the user in that post you showed he tried the same thing too and nope... nothing. Plus the size of the 0.99 binary version is much smaller then the .LIB for 0.99
  11. Hey, I just thought of something... the version you're showing pulp is for version: 0.9 public beta, I'm trying to compile version 0.99 which was the last version created... I'm going to get the source for 0.9 public beta and see if THAT gives me a .XBE file... brb.
  12. I don't think you are supposed to change any linker settings in the linksboks project. Looking here http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=12204 you are not the only one having this problem. According to this http://www.xbins.org/nfo.php?file=xboxnfo834.nfo you have done everything right, but you are getting a lib file instead of a xbe file. I have no idea why but that is definitely the problem. It could be a setting somewhere under "project -> properties" or something. It's hard to say [/quote] Thanks for taking the time to do a little research on it. Yeah I saw that post too, but I know there has to be a way to make it into a .XBE it's just not doing it for some reason, I know its some setting or some file that might not be configured correctly or... something, but I'm sure its something so simple that once I do find It I will be like.... OHHHHH THAT was what it needed... lol I Just don't know where to start looking... I guess I could try messing with the properties options and see where that leads me I guess... if you come across anything new, please let me know.
  13. yeah I know. That's why I don't know what going on. .LIB and OUT folder with .OBJ files... thanks for trying though, if anything hits you later feel free to hit me back up in this thread. (Anyone else wanna take a stab at it??)
  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

GameDev.net is your game development community. Create an account for your GameDev Portfolio and participate in the largest developer community in the games industry.

Sign me up!