dgusain

Member
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

107 Neutral

About dgusain

  • Rank
    Newbie
  1. Thanks for the replies guys.. as i tried your suggestions i figured out that the problem lies somewhere else...... if you look at the pic above, you would notice that there are two faces to the image.. if i draw just the front face of it.. it draws perfectly fine (even with GL_QUAD_STRIP as well as if i use triangle). So it seems using GL_QUAD_STRIP is not the problem. The weird effect comes when i draw the back face of the image. It seems the back face somehow interferes with the front face and gives this weird effect. And this happens just with this Intel HD3000 card only. Can you think of any reason how this can happen with this card/driver?
  2. Hi All, We have an app which shows geometry in 3D using Opengl 3.0. It seems to work fine on all machine (aparently all had NVIDIA cards n drivers) till i got a Dell machine with Intel HD 3000 card (8.15.10.2418). This machine doesn't seem to render the objects properly. please have a look at the two images, i have attached, to see what i mean. And i am not using anything fancy here. Its just stripes of GL_QUAD_STRIP kind. Right now i have 8.15.10.2418(which i got from manufacturer(DELL) website on someone's suggestion) but prior to that i had 8.15.10.2656 (lates on Intels website) and the results were the same. Any pointers would be highly appreciated as we want to support as many kinds of machine/laptops. (i haven't seen this issue on any other driver yet)