Advertisement Jump to content
  • Advertisement

Mercutio604x

Member
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mercutio604x

  • Rank
    Newbie

Personal Information

  • Interests
    Art
    Programming

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi, I am using unitys mecanim system I have a layer that controls movement ie idle -> run it works fine when I press W I run forward with the animation via transform.position += anim.deltaPosition; // anim is on a child object that has the animator I have a second layer for attack set to override 100%, on this layer I have just the head moving and is masked just for the neck up. it plays when I press the mouse button. Now my problem is when I press W and mouse button, it plays both animations BUT it stops moving forward. Theres no location key frames on the attack or any key frames on the root node for that matter. Please tell me if I am being unclear. Thanks in advance, Also I lost my other acc because I cant remember my pass or the email i used, is there a way I can get it back? like I say the account name and it tells me which email i used?
  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

GameDev.net is your game development community. Create an account for your GameDev Portfolio and participate in the largest developer community in the games industry.

Sign me up!