Jump to content
  • Advertisement

PatrickGG

Member
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About PatrickGG

  • Rank
    Newbie

Personal Information

  • Interests
    Art
    Audio
    Business
    Design
    DevOps
    Education
    Production
    Programming
    QA
  1. Hi I done with my very first Interactive film, and it all worked until i build it. If I download the game file on a another computer, the video starts to lag or play in slow-motion. I've tried many differents things. Video: The video file is a H.264, and it is 24Fps. The audio is directly from the video source. It plays on Awake, and the playback speed value is set to 1. It's not playing on a texture or antything (Vsync is disabled, and Wait For First Frame is enabled, I tried to set the Target frame - Didn't work) Game: I use a simple sceneloader script, when someone make a chose. So when you click on a button it starts another scene, with a new Video Player. And for some reason when i build it on the computer i used to make it, it runs smoothly. It's just when i transfer the game on to another computer via dropbox, Google drive or USB, it starts to lag... Pls help, i really want this to work. Any help will be much appreciated, and if your solution works, I will put your name in the Credits haha. Link to see my broken game... https://www.youtube.com/watch?v=5UiUrHnyqmw&feature=youtu.be Jaa Godmorgen II.webm
  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

GameDev.net is your game development community. Create an account for your GameDev Portfolio and participate in the largest developer community in the games industry.

Sign me up!