Jump to content

View more

Image of the Day

Boxes as reward for our ranking mode. ヾ(☆▽☆)
#indiedev #gamedev #gameart #screenshotsaturday https://t.co/ALF1InmM7K
IOTD | Top Screenshots

The latest, straight to your Inbox.

Subscribe to GameDev.net Direct to receive the latest updates and exclusive content.


Sign up now

SOIL linking problem [SOLVED]

4: Adsense

Old topic!

Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.


  • You cannot reply to this topic
No replies to this topic

#1 PauliusM   Members   

128
Like
0Likes
Like

Posted 26 March 2012 - 06:18 AM

I get this error when I link SOIL.lib

1>------ Build started: Project: OpenGL, Configuration: Debug Win32 ------
1>SOIL.lib(stb_image_aug.o) : error LNK2019: unresolved external symbol __alloca referenced in function _stbi_zlib_decode_noheader_buffer
1>SOIL.lib(image_helper.o) : error LNK2019: unresolved external symbol _sqrtf referenced in function _RGBE_to_RGBdivA2
1>C:\Users\Pc\Documents\Visual Studio 2010\Projects\Project\Debug\OpenGL.exe : fatal error LNK1120: 2 unresolved externals
========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========


SOLVED:

Needed to rebuild the lib.

Used the vc8 project.




Old topic!

Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.