Jump to content

View more

Image of the Day

雑魚は多めにして、爽快感重視にしつつ・・・(´・ω・`)
早いとこ、ベースを作って、完成にもっていかないとね。
タイトルもまだ迷ってるだよなぁ。 
#indiedev  #indiegame #screenshotsaturday https://t.co/IwVbswGrhe
IOTD | Top Screenshots

The latest, straight to your Inbox.

Subscribe to GameDev.net Direct to receive the latest updates and exclusive content.


Sign up now

Weird normals when rendering MD2 models

4: Adsense

Old topic!

Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.


  • You cannot reply to this topic
1 reply to this topic

#1 norgent   Members   

100
Like
0Likes
Like

Posted 07 April 2012 - 10:59 AM

I'm following a tutorial on loading MD2 models in OpenGL (http://www.videotutorialsrock.com/opengl_tutorial/animation/text.php), but when I render the model I get really weird normals, it looks like some of them are reversed. I'm using pretty much the same code as in the tutorial, but this still happens. What could be causing the problem? I'm using the model downloaded from the tutorial site, so the problem isn't exporting the model to MD2.

Crazy weird normals when I render the model:
Posted Image

Compared to the normal normals in the tutorial:
Posted Image

#2 RobinsonUK   Members   

108
Like
0Likes
Like

Posted 07 April 2012 - 04:03 PM

You said "pretty much" using the same code. I'm guessing the problem is in the code not part of the "pretty much" :-).




Old topic!

Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.